۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

آغاز پاکسازی و تخریب ساختمان متروپل

آغاز پاکسازی و تخریب ساختمان متروپل رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از پایان ماموریت نیرو‌های این سازمان در محل حادثه متروپل آبادان بعد از ۱۳ روز فعالیت شبانه‌روزی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۷۸۲

به گزارش راهبردمعاصر، ابراهیم قنبری، با اشاره به حضور نیرو‌های آتش‌نشانی اهواز در آبادان از زمان وقوع حادثه متروپل تاکنون اظهار کرد: نیرو‌های این سازمان در دو شیفت کاری ۱۲ ساعته کار کردند و در هر شیفت ۶۰ نفر فعالیت داشتند.

وی با اشاره به فعالیت این نیرو‌ها در آواربرداری و جست‌وجو افزود: در این عملیات ۱۳ خودرو با تجهیزات کامل آواربرداری توسط این سازمان به کار گرفته شد و بعد از ۱۳ روز کار شبانه‌روزی امروز ماموریت نیرو‌های این سازمان در آبادان به پایان رسید.

قنبری بیان کرد: امروز به دستور وزیر کشور جست‌وجو تا حدودی تمام شده، اما چند گروه از آتش‌نشانی آبادان و چند شهر دیگر، در حال جست‌وجو هستند تا اگر پیکر‌هایی پیدا شد، به خانواده‌ها تحویل بدهند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: قرارگاه خاتم الانبیا کار پاکسازی و تخریب بخش‌های آسیب‌دیده را آغاز کرده است. /ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار